Olivia Ricotti

Odborná terapeutka Bachovej kvetovej terapie. Poradenstvo a práca s prírodnými metódami.

Od roku 1986 som začala žiť a pracovať v strednom Taliansku, nakoľko pochádzam zo slovensko – talianskej rodiny.

Študovala som v Bologni naturálnu medicínu na škole Naturopatia Rizza.

V roku 2002 ma moja túžba po poznaní zaviedla do Austrálie a na Nový Zéland, kde som mala možnosť spoznať život kultúry, ktorá je úzko spätá s panenskou prírodou. Tu však moje cestovanie len začalo, nakoľko nasledujúcich pár rokov som strávila v orientálnych krajinách. Mala som možnosť stretnúť sa s profesionálmi, ktorí sa venujú alternatívnym metódam liečenia s veľmi pozitívnymi výsledkami.

Môj záujem o alternatívnu liečbu bol taký silný, že som sa rozhodla v tomto smere vzdelávať a získané vedomosti a skúsenosti mi umožňujú pomáhať ľuďom, ktorí hľadajú pomoc prostredníctvom prírody.

Bachovu terapiu som študovala v Prahe priamo v „The Bach Centre“. Špecializujem sa na ženy riešiace svoju rolu partnerky, či matky, tehotenstvo a pôrod, choroby a ich príčiny, pomoc pre deti v predškolskom a študentskom veku.

Od roku 2016 som oficiálny distribútor medicínskej firmy Biogroup ktorá je zameraná na alternatívny spôsob liečby s unikátnymi prírodnými preparátmi zamerané pre ženy v každom veku, pomoc pri onkologickej liečbe, imunita a detoxikácia.

Od roku 2022 spolupracujem s ajurvedskou firmou Lakshmi Taliansko, ktorá je zameraná na ajurvedskú kozmetiku a rituály.

Sprevádzam svojich klientov cestou sebapoznania, sebaprijatia a nachádzania osobnej slobody.

Cítim túto prácu, ako poslanie, ktoré mi dáva zmyslel a radosť s každým klientom, ktorému sa vráti radosť, krása, zdravie do života.

„In natura vinces“ - Príroda je lekárom choroby